Nieuw in ons assortiment AUTOTERM combiBOIL. Bekijk het assortiment

✓ Autoterm-importeur

✓ Uitgebreide webshop

✓ Gratis verzending vanaf € 250,-

Vloeistofkachel of luchtkachel

Een vloeistofkachel zorgt steeds voor de perfecte temperatuur. Heeft u een kachel nodig? Veno Heating Systems verkoopt vloeistofkachels en luchtkachels voor grote en kleine boten, jachten, campers, vrachtwagens en personenauto’s.

Benieuwd naar ons aanbod?

Een vloeistofkachel of verwarming op basis van hete lucht

Als verwarming voor voer- of vaartuigen zijn er twee mogelijkheden: een kachel als waterverwarmer of als luchtverwarmer. Een waterverwarmer noemen we ook wel een vloeistofkachel, deze kachel verwarmt vloeistof. Een luchtverwarmer werkt op basis van hete lucht. Afhankelijk van het doel en de ruimte kiest u voor een van beide. Beide soorten zijn vrij eenvoudig in te bouwen.

Aandachtspunten bij het aankopen van een vloeistofkachel

Voordat u besluit of u een vloeistofkachel, of juist een verwarming op basis van hete lucht,  wilt aanschaffenmoet u uzelf de volgende vragen stellen:

  • Wilt u alleen binnen verwarmen of ook de motor voorverwarmen?
  • Warmtebehoefte: hoeveel warmte heeft u nodig en welke soort warmte verkiest u?
  • Wilt u ook tapwater in een boiler verwarmen?
  • Welk vermogen heeft u nodig?
  • Hoeveel ruimte is er in uw voer- of vaartuig?

 

Op deze punten verschillen de waterverwarmers en de luchtverwarmers namelijk van elkaar. Een adviseur van Veno Heating Systems kan u er alles over vertellen en geeft u graag advies. Overeenkomsten tussen een vloeistofkachel (waterverwarmer) en een luchtverwarmer zijn:

  • Ze zijn beide gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm.
  • U kiest sowieso voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Beide verwarmingssystemen zijn stil.
  • Beide verwarmingssystemen zijn eenvoudig in te bouwen en te monteren

Accessoires bij vloeistofkachel of luchtverwarmer

Wat u ook kiest – vloeistofkachel (waterverwarmer) of luchtverwarmer – Veno Heating Systems levert altijd een kachel van topkwaliteit, namelijk een Autoterm-kachel gestookt op diesel, plus alle accessoires. Bekijk ons aanbod en bestel direct online. Bent u benieuwd naar onze andere producten? Scheepsverwarming is cruciaal voor het comfort tijdens langere reizen op zee. Een bootkachel zorgt voor aangename warmte, zelfs in koude klimaten. Ook het installeren van verwarming op uw boot kan het verblijf aan boord tijdens de wintermaanden aanzienlijk comfortabeler maken.

Plaats uw bestelling eenvoudig en snel in onze webshop

Bestel een vloeistofkachel eenvoudig in onze webwinkel. Wanneer u dit op een werkdag vóór 17.00 uur doet, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Dit is wel afhankelijk van onze voorraad. Bovendien geniet u van gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf € 250,-. Heeft u vragen of wilt u een afspraak in onze winkel in Zwartsluis (regio Zwolle) maken? Stuur dan een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl of bel naar 06 25 22 52 82.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring