Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Verwarming op uw boot inbouwen

Overweegt u verwarming aan boord van uw boot? Als specialist op het gebied van verwarmingssystemen weet Veno Heating Systems alles over verwarming aan boord. Het inbouwen van verwarming op uw boot gaat heel gemakkelijk. Zeker met een standkachel op diesel. Diesel als brandstof voor uw bootverwarming is veilig, goedkoop en vrijwel overal beschikbaar.

Benieuwd naar ons aanbod?

Standkachels die u als verwarming op uw boot kunt inbouwen

Een standkachel verwarmt de binnenruimte van uw boot ook als de motor niet draait. Zelfs als het buiten ijs- en ijskoud is, verwarmt een standkachel de binnentemperatuur tot ongeveer 20°C. Zo’n bootverwarming werkt als waterverwarmer of als luchtverwarmer. Afhankelijk van het doel en de ruimte kiest u voor waterverwarming of luchtverwarming. Wat u ook kiest, Veno Heating Systems levert altijd een bootverwarming van topkwaliteit, namelijk een Autoterm-kachel gestookt op diesel. Het inbouwen van beide soorten is vrij gemakkelijk.

De beste plek voor uw bootverwarming

De meest gekozen plek voor het inbouwen van verwarming in de boot is in de bakskist of motorruimte. De keuze hangt onder meer af van een effectieve distributie van de warmte: bij waterverwarmers gaat dit via leidingen en bij luchtverwarmers gaat dit via luchtslangen. Bedenk van tevoren naar welke kant de opening van de verwarming moet gaan.

De verwarming op uw boot inbouwen is niet moeilijk

Zelf verwarming op uw boot inbouwen? Natuurlijk krijgt u een handig installatiepakket, met tips en een handleiding voor het inbouwen van de bootverwarming. En als u er toch niet uitkomt, helpt Veno Heating Systems u graag.

Schaf uw benodigdheden aan in onze online winkel

Als u graag een verwarming in uw boot wilt inbouwen, dan is onze winkel de plek waar u voor alle producten terechtkunt. Mocht u vragen hebben of het inbouwen graag aan ons uit handen geeft, neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl of bel naar 06 25 22 52 82. Onze kachels bekijkt u op afspraak ook in onze winkel in Zwartsluis, nabij Zwolle.

Ook interessant:

Scheepsverwarming | Standkachel vrachtwagen | Standkachel inbouwen camper

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring