Nieuw in ons assortiment AUTOTERM combiBOIL. Bekijk het assortiment

✓ Autoterm-importeur

✓ Uitgebreide webshop

✓ Gratis verzending vanaf € 250,-

Standkachel voor uw vrachtwagen

Onderweg wilt u toch in een lekker warme vrachtwagen zitten? Zeker tijdens winterse dagen, of als u door Oost-Europa rijdt. Dat kán: met een ijzersterke standkachel voor uw vrachtwagen. Een vrachtwagenstandkachel verwarmt de vrachtwagen van binnen, verwarmt de motor voor én ventileert. Altijd een gezond en prettig binnenklimaat dus, of het nu zomer of winter is.

Benieuwd naar ons aanbod?

Voordelen van een standkachel voor uw vrachtwagen

De voordelen van een standkachel in uw vrachtwagen zijn enorm. Naast een prettig binnenklimaat geniet u door het inbouwen van een standkachel in uw vrachtwagen ook van de volgende voordelen:

  • Nooit meer krabben nadat het gevroren heeft.
  • Doordat de standkachel de motor al opwarmt, verbruikt u minder brandstof in de eerste kilometers. Dit compenseert het gebruik van brandstof voor de kachel.
  • Een standkachel in uw vrachtwagen kan de levensduur van uw motor vergroten. Doordat de motor niet koud start, slijt deze namelijk minder.
  • Beter voor het milieu: het gebruik van een standkachel maakt de auto milieuvriendelijker, doordat de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd.

De kachel werkt ook op diesel

Een standkachel voor uw vrachtwagen werkt als waterverwarmer of als luchtverwarmer. Veno Heating Systems levert altijd een kachel van topkwaliteit, namelijk een Autoterm-kachel gestookt op diesel. Diesel die u toch al in de tank hebt. Het verbruik ligt tussen de 0,1 en 0, 3 liter diesel per uur. Voor de bediening en warmteregeling is stroom nodig. Het stroomverbruik is minimaal. Hoe het precies werkt legt een adviseur van Veno Heating Systems u graag uit.

Standkachel inbouwen in uw vrachtwagen?

Een standkachel in uw vrachtwagen verwarmt de leef- en laadruimte ook als de motor niet draait. Zelfs als het buiten ijs- en ijskoud is, verwarmt een standkachel de binnentemperatuur tot ongeveer 20°C. Afhankelijk van het doel en de ruimte kiest u voor waterverwarming of luchtverwarming. Wat u ook kiest, Veno Heating Systems levert voor uw vrachtwagen altijd een standkachel van topkwaliteit, namelijk een kachel gestookt op diesel. Beide soorten zijn vrij makkelijk in te bouwen. Voor het inbouwen hebt u nog wel een montagesteun en een uitlaatset nodig. Toch is een standkachel voor uw vrachtwagen niet het enige waarmee we kunnen helpen. Als Autoterm-dealer kunnen we u adviseren over de beste verwarmingsopties voor uw voertuig. Een dieselkachel is bijvoorbeeld een effectieve en efficiënte manier om een ruimte te verwarmen.

Neem contact met ons op of plaats uw bestelling eenvoudig en snel in onze webshop

Wilt u weten wat Veno Heating Systems uit Zwartsluis, nabij Zwolle, voor u kan betekenen op het gebied van de aanschaf van een mobiele dieselkachel of andere standkachel voor uw vrachtwagen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl of bel naar 06 25 22 52 82. Als u voor meer dan € 250,- bestelt, bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Het is mogelijk om op afspraak langs te komen in onze winkel, indien u dit wenst.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring