Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

✓ Autoterm-importeur

✓ Uitgebreide webshop

✓ Gratis verzending vanaf € 250,-

Een standkachel inbouwen in uw camper

Door het laten inbouwen van een standkachel in uw camper, heeft u het niet te koud of te warm. Een standkachel verwarmt uw camper (of caravan, truck of auto), verwarmt de motor voor en ventileert. Zo heeft u altijd een gezond en prettig binnenklimaat.

Benieuwd naar ons aanbod?

Voordelen van het inbouwen van een standkachel voor uw camper

Naast een prettig binnenklimaat heeft een standkachel inbouwen in uw camper nog een aantal voordelen:

  • Bij extreme kou hoeft u geen ijs van de ruiten te krabben
  • Een voorverwarmde motor gebruikt minder brandstof bij het starten
  • De standkachel ventileert ook, waardoor u er ook in de zomer van geniet.

De prijs van een standkachel in uw camper

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: voor € 592,90 heeft u al een standkachel van 4 kW. Bestel uw kachel direct online. Voor al onze leveringen van inbouw standkachels geldt:

  • Topkwaliteit voor een scherpe prijs
  • Twee jaar garantie

Welke standkachel inbouwen in uw camper?

Een standkachel werkt als waterverwarmer of als luchtverwarmer. Veno Heating Systems levert altijd een standkachel voor uw camper van topkwaliteit voor een scherpe prijs, namelijk een Autoterm-kachel gestookt op diesel. Voor de bediening en warmteregeling van de kachel is stroom nodig. Het stroomverbruik is minimaal. Vraag een adviseur van Veno Heating Systems om advies bij de aanschaf en het inbouwen van een standkachel in uw camper.  

De beste plek voor het inbouwen van de standkachel in uw camper

Een standkachel inbouwen in uw camper doet u het best op één van de volgende plekken:

  • Onder de bijrijdersstoel
  • Onder een bankje
  • Onder een bed
  • Onder een kastje

Bedenk van tevoren naar welke kant de opening van de kachel gaat voor de beste plaatsing. Toch is een standkachel niet het enige waarmee we kunnen helpen! Een dieselkachel voor een camper zorgt voor een warme en comfortabele leefomgeving tijdens het reizen in koudere gebieden. Een mobiele dieselkachel is dan weer ideaal voor gebruik op meerdere locaties, zowel binnen als buiten.

Inbouwen en monteren van standkachel in uw camper heel eenvoudig

Wilt u zélf een standkachel inbouwen in uw camper? Natuurlijk krijgt u een handig installatiepakket, met tips en een handleiding voor het inbouwen van de standkachel. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan helpen de professionals van Veno Heating Systems u graag.

Bestel uw standkachel in onze webwinkel

Bent u benieuwd naar de prijs van de standkachel of het inbouwen hiervan in uw camper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard bestelt u uw standkachel gemakkelijk in onze webwinkel. Bovendien versturen wij bestellingen die u op werkdagen vóór 17.00 uur plaatst dezelfde dag nog, mits de producten voorradig zijn.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring