Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Standkachel inbouwen in uw boot

Als u op het water zit, wilt u het gewoon aangenaam hebben. En zeker niet te koud. Hebt u al eens gedacht aan het laten inbouwen van een standkachel in uw boot? Veno Heating Systems in Zwartsluis, nabij Zwolle, is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor grote en kleine boten (en ook voor campers, vrachtwagens en personenauto’s trouwens).

Benieuwd naar ons aanbod?

Waar u op moet letten bij het kiezen van een bootkachel

U heeft nogal wat keuze als u een bootkachel wilt aanschaffen. Het is daarom goed om u even te verdiepen in wat aandachtspunten, voordat u een bootkachel koopt. Natuurlijk kunt u ook altijd advies op maat vragen aan onze adviseur. Punten van overweging bij de keuze van een bootkachel zijn bijvoorbeeld:

Profiteer van de vele voordelen die een standkachel inbouwen in uw boot met zich meebrengt

Het grote voordeel van een standkachel inbouwen in uw boot? U heeft het altijd lekker warm aan boord. Een standkachel verwarmt uw zeil- of motorboot ook als de motor niet draait. Ook al is het buiten ijs- en ijskoud, een standkachel verwarmt de binnentemperatuur tot ongeveer 20°C. Met goede bootverwarming verlengt u bovendien het vaarseizoen! U kunt nu ook in de herfst en winter het water op! Zo’n kachel werkt als waterverwarmer of als luchtverwarmer. Welke u ook kiest, Veno Heating Systems levert altijd een kachel van topkwaliteit, namelijk een Autoterm-kachel gestookt op diesel. Bekijk ons aanbod aan kachels, zodat u de juiste standkachel kunt inbouwen in uw boot.

Neem contact met ons op of haal uw gewenste producten snel in huis

Plaats uw bestelling voor het inbouwen van een standkachel voor op uw boot gemakkelijk in onze online winkel. Als u op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, is de kans groot dat wij uw aankoop dezelfde dag nog verzenden. Het is mogelijk dat u onze vestiging bezoekt, maar dan moet u vooraf wel een afspraak maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 25 22 52 82 of stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl.

Ook interessant:

Standkachel vrachtwagen | Scheepskachel | Verwarming boot inbouwen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring