Nieuw in ons assortiment AUTOTERM combiBOIL. Bekijk het assortiment

✓ Autoterm-importeur

✓ Uitgebreide webshop

✓ Gratis verzending vanaf € 250,-

Met een scheepskachel hebt u het warm aan boord

Nooit meer koud aan boord met een goede scheepskachel! Met een scheepskachel kunt u langer varen, ook als het buiten ijs- en ijskoud is! U hoeft dus niet langer tot de lente en de zomer te wachten, om op pad te gaan! Veno Heating Systems is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor vaar- en voertuigen.

Benieuwd naar ons aanbod?

Waar moet u op letten bij de aankoop van een scheepskachel?

Het is goed om u even te verdiepen in wat aandachtspunten rond scheepsverwarming, voordat u een scheepskachel koopt. Er zijn namelijk veel verschillende scheepskachels. Natuurlijk kunt u ook altijd advies op maat vragen aan onze adviseur.

Aandachtspunten bij het kiezen van een scheepskachel

Punten van overweging bij de keuze van een scheepskachel zijn bijvoorbeeld:

  • Waar gebruikt u de scheepskachel het meest? In de haven of onderweg?
  • Welke brandstof wilt u gebruiken. Wilt u gebruik maken van open vuur? Wilt u afhankelijk zijn van walstroom? Of gebruikt u toch liever diesel?
  • Warmtebehoefte: hoeveel warmte heeft u nodig? Kiest u voor stralingswarmte of hete lucht?
  • Wat is het vermogen? Hoe hoog is het rendement?
  • Hoe is het bedieningsgemak?
  • Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?
  • Hoe onderhoudsvriendelijk is de scheepskachel?
  • Is de scheepskachel makkelijk in de boot in te bouwen en te monteren?

 

Met het antwoord op dit soort vragen kunt u makkelijker besluiten welke scheepskachel u wilt kopen. Een adviseur van Veno Heating Systems helpt u graag met uw keuze. En adviseert u over de inbouw van een scheepskachel. Over het algemeen kiezen schippers graag voor een scheepskachel op diesel. Diesel is bijna overal beschikbaar. Bovendien is het gebruik van diesel veilig en goedkoop. Veno Heating Systems levert solide standkachels van het merk Autoterm, Planar. Kachels zonder poespas, oerdegelijk, gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en betaalbaar.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze scheepskachel

Wilt u weten wat Veno Heating Systems voor u kan betekenen op het gebied van het kopen en/of inbouwen van een scheepskachel? Bel dan naar 06 25 22 52 82 of stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl. We zijn iedere dag telefonisch bereikbaar en op afspraak bezoekt u onze winkel in Zwartsluis, in de buurt van Zwolle. Ontdek zeker ook onze andere producten! Een Planar-heater is een populaire keuze voor het efficiënt verwarmen van kleine ruimtes. Een bootkachel kan dan weer essentieel zijn voor het comfort aan boord tijdens koude maanden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring