Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Planar-heater

Een Planar-heater is onmisbaar in uw vrachtwagen. Stelt u zich eens voor: het barre Siberië. Een eenzame vrachtwagen rijdt over de snelweg door het troosteloze landschap. Een ijzig koude wind waait over de besneeuwde vlakten; de temperatuur is ver onder nul. Toch heeft de chauffeur in de aangenaam verwarmde cabine geen last van de kou buiten. Hoe kan dat?

Benieuwd naar ons aanbod?

De Planar-heater is een onmisbaar onderdeel in uw motorvoertuig

In de vrachtwagen is een solide Planar-heater ingebouwd. Dit Russische merk is speciaal ontwikkeld voor de strenge winters in de koudste delen van het land. Veno Heating Systems is officieel Planar-importeur en brengt dit robuuste merk nu naar de Nederlandse markt. De Planar-heater is geschikt voor montage in jachten, campers, vrachtwagens en, als standkachel, in personenauto’s.

Soorten kachels

Planar, tegenwoordig Autoterm, maakt luchtverwarmingssystemen en waterverwarmers, die werken op diesel. De luchtkachels gebruikt u als de verwarming van kajuiten en cabines, en zijn leverbaar met een vermogen tussen 2 en 8 kW. De waterverwarmers sluit u aan op een cv of boiler en hebben een vermogen tussen 5 en 30 kW. De kleinste variant kan tevens in een personenwagen worden ingebouwd als standkachel. Een standkachel kan uw auto voorverwarmen en de ruiten ijsvrij maken, nog voor u instapt. Voor gebruik in personenwagens is deze kleinste verwarmer leverbaar in een benzine-uitvoering.

Uitzonderlijk betrouwbaar

De kleine variant van de Planar-heater wordt vervaardigd in de Russische streek Samara, waar ook de Sojoez-raketten worden gebouwd. Er zijn zelfs materialen in verwerkt die afkomstig zijn uit de ruimtevaartindustrie. Dit maakt de Planar-heater ongekend degelijk. Vanwege de hoge betrouwbaarheid worden ze veel verkocht in de koudste delen van de wereld, zoals Finland, Canada, Siberië en het noorden van Amerika. De Planar-fabriek vervaardigt momenteel circa 160.000 eenheden per jaar. Alle Planar-kachels zijn goedgekeurd door de erkende Europese testinstanties UTAC en TÜV, waardoor u met een gerust hart een Planar-heater koopt voor uw voertuig. Dankzij de speciaal ontwikkelde verbrandingskamer gaat de Planar-heater gegarandeerd 50.000 branduren mee.

Officieel importeur

Veno Heating Systems is officiële importeur van Planar-kachels voor Nederland. Wij importeren de kachels rechtstreeks uit Rusland. Ook beschikken wij over de juiste certificaten om de kachels te mogen installeren en repareren. Uiteraard hebt u recht op 2 jaar garantie op uw kachel. Mocht u een beroep willen doen op de garantie, dan hoeft u de Planar-heater niet te demonteren en op te sturen. U kunt simpelweg aanleggen of parkeren bij ons kantoor in Zwartsluis, vlak bij Zwolle, dan gaan wij ter plekke op zoek naar een passende oplossing (alleen op afspraak). Veno Heating Systems staat voor een unieke, persoonlijke service.

Eenvoudig te monteren

Een Planar-heater ontvangt u met een compleet installatiepakket en een uitgebreide handleiding. Het pakket bevat een kachel, een brandstofpomp, een uitlaatslang en brandstofleidingen; alleen de montagebeugel en huiddoorvoer zijn afzonderlijk verkrijgbaar. U hebt dus de mogelijkheid de kachel zelf in te bouwen. Het is wel belangrijk dat u erop let dat u monteert volgens de handleiding. Als u dit niet doet, vervalt de garantie en worden er reparatiekosten in rekening gebracht. U kunt de montage van de Planar-heater echter ook met een gerust hart overlaten aan Veno Heating Systems. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Concurrerend geprijsd

Een Planar-heater is van uitzonderlijk hoge kwaliteit, gebouwd door mensen die verstand hebben van kou. De heaters kunnen echter tegen een veel betere prijs worden geproduceerd dan de kachels van concurrerende merken. Een Planar-heater kost een derde van die van de concurrent, maar is ook van superieure kwaliteit. Zo hebt u een complete Planar-heater van bijvoorbeeld 4 kW voor € 592,90,- inclusief btw. Een uitstekende keuze.

Onze andere producten

Niet enkel voor een Planar-heater kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse producten van topkwaliteit:

  • Scheepsverwarming is essentieel voor het behouden van een comfortabele temperatuur aan boord tijdens lange vaartochten.
  • Een bootkachel kan een verschil maken bij het verblijven op koud water.
  • Een vloeistofkachel biedt efficiënte verwarming voor grote binnenruimtes.
  • Een mobiele dieselkachel is ideaal voor wie flexibiliteit nodig heeft in verwarmingsoplossingen.

Bestel uw heater eenvoudig in onze webwinkel

Als u uw Planar-heater op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, is de kans groot dat wij uw aankoop dezelfde dag nog verzenden. Dit hangt wel af van onze voorraad. Heeft u vragen over onze kachels of komt u graag langs in onze winkel, bel dan naar 06 25 22 52 82 of stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl.


Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring