Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Planar-heater

Een Autoterm Air-heater is onmisbaar in uw vrachtwagen. Stelt u zich eens voor: het barre Scandinavië. Een eenzame vrachtwagen rijdt over de snelweg door het troosteloze landschap. Een ijzig koude wind waait over de besneeuwde vlakten; de temperatuur is ver onder nul. Toch heeft de chauffeur in de aangenaam verwarmde cabine geen last van de kou buiten. Hoe kan dat?

De Autoterm Air-heater is een onmisbaar onderdeel in uw motorvoertuig

In de vrachtwagen is een solide Autoterm Air-heater ingebouwd. Dit Letse merk is speciaal ontwikkeld voor de strenge winters in de koudste delen van het land. Veno Heating Systems is officieel Autoterm Air-importeur en brengt dit robuuste merk nu naar de Nederlandse markt. De Autoterm Air-heater is geschikt voor montage in jachten, campers, vrachtwagens en, als standkachel, in personenauto’s.

Soorten kachels

Planar, tegenwoordig Autoterm, maakt luchtverwarmingssystemen en waterverwarmers, die werken op diesel. De luchtkachels gebruikt u als de verwarming van kajuiten en cabines, en zijn leverbaar met een vermogen tussen 2 en 8 kW. De waterverwarmers sluit u aan op een cv of boiler en hebben een vermogen tussen 5 en 30 kW. De kleinste variant kan tevens in een personenwagen worden ingebouwd als standkachel. Een standkachel kan uw auto voorverwarmen en de ruiten ijsvrij maken, nog voor u instapt. Voor gebruik in personenwagens is deze kleinste verwarmer leverbaar in een benzine-uitvoering.

Uitzonderlijk betrouwbaar

Alle varianten van de Autoterm Air-heater worden vervaardigd in Letland. Vanwege de hoge betrouwbaarheid worden ze veel verkocht in de koudste delen van de wereld, zoals Finland, Canada, Siberië en het noorden van Amerika. De Autoterm Air-fabriek vervaardigt momenteel circa 160.000 eenheden per jaar. Alle Autoterm Air-kachels zijn goedgekeurd door de erkende Europese testinstanties UTAC en TÜV, waardoor u met een gerust hart een Autoterm Air-heater koopt voor uw voertuig. Dankzij de speciaal ontwikkelde verbrandingskamer gaat de Autoterm Air-heater gegarandeerd 50.000 branduren mee.

Officieel importeur

Veno Heating Systems is officiële importeur van Autoterm Air-kachels voor Nederland. Wij importeren de kachels rechtstreeks uit Letland. Ook beschikken wij over de juiste certificaten om de kachels te mogen installeren en repareren. Uiteraard hebt u recht op 2 jaar garantie op uw kachel. Mocht u een beroep willen doen op de garantie, dan hoeft u de Autoterm Air-heater niet te demonteren en op te sturen. U kunt simpelweg aanleggen of parkeren bij ons kantoor in Zwartsluis, vlak bij Zwolle, dan gaan wij ter plekke op zoek naar een passende oplossing (alleen op afspraak). Veno Heating Systems staat voor een unieke, persoonlijke service.

Bestel uw heater eenvoudig in onze webwinkel

Als u uw Autoterm Air-heater op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, is de kans groot dat wij uw aankoop dezelfde dag nog verzenden. Dit hangt wel af van onze voorraad. Heeft u vragen over onze kachels of komt u graag langs in onze winkel, bel dan naar 06 25 22 52 82 of stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl.

Ook interessant:

Dieselkachel camper | Verwarming boot inbouwen | Standkachel vrachtwagen

Attentie!

Omdat ik niet altijd aanwezig ben, gelieve voor bezoek even telefonisch een afspraak maken.

06-25 22 52 82

Bedankt voor uw medewerking.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring