Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Over ons

Veno Heating Systems is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor inbouw in jachten, campers, vrachtwagens en personenwagens. Deze nieuwste onderneming van Arjan en Ria Bruintjes ligt in het verlengde van hun passie voor jachten, die ver teruggaat. Arjan heeft meer dan 30 jaar ervaring in de jachtbouw en Ria’s vader was eigenaar van een jachtwerf. In 2012 besloten zij tot de oprichting van Veno Yachting, dat luxe jachten bouwt. Niet veel later volgde Veno Yacht Service, een onderhoudsbedrijf gericht op jachten. Begin 2016 breidden Arjan en Ria hun activiteiten ten slotte uit met Veno Heating Systems.

Veno Heating Systems is importeur van Planar-kachels voor Nederland. Daarnaast beschikt de onderneming over certificaten voor de installatie en reparatie van de kachels. Bovendien verkoopt Veno Heating Systems alle benodigde accessoires, zoals slangen, verdeelstukken en uitstroomstukken. Bekijk het volledige productoverzicht.

Veno Heating Systems hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Als u vragen hebt of ons aanbod persoonlijk wilt komen bekijken, nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan ons kantoor. U vindt ons aan Het Bosch 3i te Zwartsluis.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring