Nieuw in ons assortiment AUTOTERM combiBOIL. Bekijk het assortiment

✓ Autoterm-importeur

✓ Uitgebreide webshop

✓ Gratis verzending vanaf € 250,-

Een oven op diesel

Een oven op diesel biedt de mogelijkheid om maaltijden te bereiden, wat zorgt voor energie-efficiënt koken zonder afhankelijkheid van elektriciteit of gas. Een oven op diesel is ideaal voor avontuurlijke reizigers die zowel comfort als functionaliteit waarderen. Met een dieseloven van Veno Heating Systems geniet u onderweg van een warme maaltijd, ongeacht waar u zich bevindt.

Benieuwd naar ons aanbod?

Wat zijn de voordelen van een oven op diesel?

Een oven op diesel is een aanwinst voor elke boot of camper. Omdat er geen open vlam is, kunt u veilig koken bij hoge temperaturen. Bovendien is het brandstofverbruik zeer laag. Een dieseloven haalt zijn brandstof direct uit de hoofdbrandstoftank van uw boot of camper, wat ruimte bespaart. Daarnaast is een dieseloven energiezuinig, wat cruciaal is voor lange reizen of verblijf in afgelegen gebieden waar brandstofaanvulling beperkt is. Met een ventilatorafdekking kan de oven zelfs prima dienst doen als kachel. De betrouwbaarheid van dieselovens onder zware omstandigheden maakt ze tot een betrouwbare bron van warmte en kookmogelijkheden. Ontdek het gemak en de voordelen van koken op diesel met onze hoogwaardige producten.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Bij Veno Heating Systems uit Zwartsluis, een betrouwbare Autoterm-dealer, bent u verzekerd van kwaliteit en persoonlijke service. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij gratis verzending vanaf € 250,-. Voor een optimale verwarming van uw boot of camper kunt u ook bij ons terecht voor een dieselkachel. Heeft u vragen of wilt u een dieseloven bestellen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder.


Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring