Nieuw in ons assortiment AUTOTERM combiBOIL. Bekijk het assortiment

Nieuw bij Veno Heating Systems: EZ heating HR SERIE en COMPACT 7

De EZ Line HR serie bestaat uit betrouwbare oliegestookte verwarmingsketels die 10 en 14kW leveren. De HR serie is zowel als CV-ketel, met CV-boilerregeling als combi-ketel leverbaar. Deze ketel is door zijn fluisterstille, volautomatische werking voor vele doeleinden toepasbaar. De HR serie is vooral ook geschikt voor langdurig- of permanent gebruik op zeil- en motorjachten.

Een CV-installatie met radiatoren, vloerverwarming, hete lucht en bestaande aircosystemen kan door de HR serie verwarmd worden. De EZ Line COMPACT 7 is de kleinste diesel gestookte CV-ketel in de wereld die 7kW levert.

De COMPACT 7 is zowel als CV-ketel, met een CV-boilerregeling als combi-ketel leverbaar. Dankzij de beperkte inbouwmaat en zijn fluisterstille, volautomatische werking is deze ketel geschikt voor (kleine) zeil- en motorjachten, vakantiehuisjes en campers. Permanente bewoning en zelfs warm tapwater behoren tot de mogelijkheden.
Ideaal voor centrale verwarming met radiatoren en/of gecombineerd met onze heteluchtverwarming. Dat is uiterst efficiƫnt, stil en krachtig.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring