Gastenboek

Lees in ons gastenboek wat klanten over ons zeggen. Wilt u zelf uw ervaring met Veno Heating Systems delen? Laat hieronder een reactie achter.

Plaats een nieuw bericht in Veno Heating Systems Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet getoond.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP adres opgeslagen.
Let op: uw bericht wordt pas getoond na goedkeuring.
38 berichten.
Dieter Dahlmann Dieter Dahlmann uit Venninghauserstr. 10, 46499 Hamminkeln, Germany heeft geschreven op 28 oktober 2018 om 11:08
Ik ben echt tevreden met de service en vaakkunde van het bedrijv. Ik heb mij jaaren geleden een planar 44 per internet gekocht en wilde het ding self inbouwen. Maar er waren voor mij niet te overwinden opstakels in onze boot. Bijvoorbeld de afwatertank. Mijnheer Bruintjes legte mij zonder dat hij onze boot heft gezien een oplossing uit. Zo worden daan 2016 door de echte kanjer medewerkste Erik de slangen voor de verwarming verlegt. Ik had het echt alleen niet gekunnt. Da ik daan keen tijd meer had ging ik zonder inbouw van de verwarming vandaan. Nu naa een afspraak op korte termijn wordt daan laatste dinsdag met Erik de inbouw met succes afgerond. Ik ben nu echt blij daarmee. Mijn dank gelt bijzonders Erik voor de succesfulle inbouw.
Machteld en Peter Roosendaal Machteld en Peter Roosendaal uit Ruinen heeft geschreven op 24 oktober 2018 om 11:23
Op de beurs in Hardenberg van oktober hebben wij op een plezierige en vakkundige wijze info gekregen over de Planar 2D. Afspraak gemaakt en na een week was de kachel perfect naar onze wensen in onze Peugeot Expert bus ingebouwd. Dankzij de vlotte inbouw konden wij in de herfstvakantie richting Duitsland. Wij hebben veel gemak van de kachel gehad en de genoemde voordelen in de folder (korte opwarmtijden, gemakkelijk te bedienen, laag verbruik, weinig geluid ) zijn terecht vermeld. Kortom een aanrader!!
robert e.scholten robert e.scholten uit noordwijk heeft geschreven op 6 februari 2018 om 16:08
De PLANAR 44D werkt inmiddels al 3 jaar tot grote tevredenheid op mijn boot . Ik heb de kachel per ongeluk eens een paar dagen aan laten staan maar hij geeft geen krimp Ook is het apparaat lekker geruisloos .Kortom een prima aankoop ! R.E.Scholten.
Henri van Blerk Henri van Blerk uit Andijk heeft geschreven op 1 december 2017 om 18:21
Hartverwarmende service.
Kachel deed het niet goed, uitgebouwd en naar Zwartsluis gereden. Daar werd ik direct geholpen en een paar uur later weer met een werkende kachel huiswaarts en dat kostte dan ... helemaal niks. ?
Petra & Olaf Oosterman Petra & Olaf Oosterman uit Lelystad heeft geschreven op 27 november 2017 om 22:00
We hebben fam. Bruintjes op de Hiswa in Amsterdam ontmoet.
We vertelde hen van ons niet op te lossen kachelprobleem. Reparaties en service hadden tot dan niet veel uitgehaald.
We vertelde van het doel waar we onze zeilboot al vanaf de bouw voor inzetten. Arjan en Ria twijfelden geen moment en sponsorden ons een Planar 440.
Deze is in het voorjaar van 2017 met heel veel ervaring voor ons ingebouwd. We maken nu gebruik van een heel gebruiksvriendelijk verwarmingssysteem.
We zijn Ajen en Ria dankbaar voor hun hartelijkheid.
We nodigen hen graag in 2018 uit voor een fijne zeiltocht!
Petra en Olaf Oosterman
Live Your Dream Foundation
Kees Krelage Kees Krelage uit Rumpt heeft geschreven op 6 juli 2017 om 15:48
Op 30 Mei 2017 is een Binar 5 Standkachel ingebouwd en alles is volgens offerte prima uitgevoerd. Hij werkt ook prima. Ook andere reparaties zijn zorgvuldig en deskundig uitgevoerd. Kortom VENO Yachting is een bedrijf om aan mee in zee te gaan!!!!
Wim Stenstra Wim Stenstra uit Oud Beijerland heeft geschreven op 7 maart 2017 om 07:52
De sevice die Dhr.Bruintjes geeft is geweldig!!! Ik kocht in Mei 2016 een kachel (4 d) en ik ben er nu dik tevreden mee.
Ik moet zeggen dat Dhr. Bruintjes of de Firma echt achter zijn produkt staat, waar vindt je dat nog? Nou bij Dhr. Bruintjes!!!
Kevin Rutgers Kevin Rutgers uit Zwolle heeft geschreven op 27 februari 2017 om 20:50
In december een planar 2kw gekocht kan maar 1 ding zeggen wat een top apparaat. werkelijk plug and play. De service van arjan is ook super heb je een vraag of wat dan ook hij staat voor je klaar, altijd vriendelijk.

aanrader voor iedereen, wat ik bij iedereen ook doe die een kachel wil hebben. top ga zo door.
Jeroen Oldenhof Jeroen Oldenhof uit Leiderdorp heeft geschreven op 11 februari 2017 om 08:10
Vorig jaar op boot holland de Planar 44d gekocht.
De inbouw heb ik zelf gedaan. Super handig dat de aansluitingen en bevestigingsbouten passen in de steun van een eberspacher.
De kachel werkt super. Het opstarten duurt iets langer als de concurrenten, maar de prestaties zijn prima.
Vooral fijn vind ik de temperatuur regeling. Gewoon de gewenste temperatuur instellen en voortaan bij elke opstart gaat de kachel de ruimte op die temperatuur brengen.
Het bevalt zo goed dat we dit kaar bij Veno op Boot-Holland de waterverwarmer gekocht hebben.
Jochen Jochen uit Bielefeld heeft geschreven op 7 januari 2017 om 09:39
Dez. 2016 4 KW gekauft . Gerät ist super *** sehr leise hohe heizleistung. Die isolierten Schläuche sind auch unbedingt einzubauen - kein Wärmeverlust - wie bei herkömmlichen
Flexschläuchen .
Service von Arjan ist perfekt und schnell .
Sehr empfehlenswert ***
VIELEN DANK!!! .....die nächste Heizung für Camper kommt auch aus Zwartewater
Beste Groetjes Jochen
Danny van den Doel Danny van den Doel uit Amsterdam heeft geschreven op 26 december 2016 om 13:55
Ik heb de planar 4kw gekocht in november en hem afgelopen week ingebouwd.
En ik kan alleen maar zeggen dit is een uitkomst hij is stil de branstof pomp hoor je bijna niet en het display is makkelijk te bedienen. En de familie Bruintjes alleraardigst kom binnen en willen jullie koffie. Kortom een top kachel en topmensen.
Groetjes Danny
Jan Voogt Jan Voogt uit Akkrum heeft geschreven op 22 november 2016 om 11:18
Dit voorjaar (2016) een 4 kw planar in onze doerak 850AK gebouwd. Het inbouwen was niet moeilijk, maar Guus Boonstra (een doerakvriend) heeft me even geholpen met wat elektrische dingetjes. We hebben jaren zonder kachel gevaren, maar deze kachel is toch wel een ware verwennerij. Heel tevreden dus!
Thomas Wink Thomas Wink uit Amsterdam heeft geschreven op 11 oktober 2016 om 08:27
De 2KW 12 volt geïnstalleerd en ben bij dagelijks gebruik uitermate tevreden over de werking van de kachel. Het installatiepakket was mooi compleet en support van Arjan meer dan goed!
Evert en Liesbeth van den Brink Evert en Liesbeth van den Brink uit Nijkerk heeft geschreven op 7 september 2016 om 15:32
In juni zelf de Planar 4 kw ingebouwd, is prima verlopen. Getest en in de vakantie 2 keer gebruikt. Heerlijk warm, een aanrader.
Arjan, bedankt voor de service en uitleg.
freek en tanja post freek en tanja post uit Genemuiden heeft geschreven op 15 augustus 2016 om 18:51
Ook wij hebben de planar 44D-12-Gp kachel aangeschaft in mei 2016. Wy kregen een zeer heldere uitleg voor de inbouw. Onze boot van 10 meter word heerlijk warm. Een aanrader voor iedere boot bezitter!!!!
Piet Roos Crown cruiser Rodeur Piet Roos Crown cruiser Rodeur uit Monnickendam heeft geschreven op 14 juli 2016 om 09:14
Inbouw Planar 44 kw 4 12V,Correcte afspraak en goed overleg . Compliment voor Erik, voor de nette- en schone inbouw.
Guus Boonstra Guus Boonstra uit Tolbert heeft geschreven op 30 maart 2016 om 10:12
Eerste ervaring in de praktijk met deze kachel is zeer positief. En dat voor die prijs. :p
Pia & Bas Buhl Pia & Bas Buhl uit Haarlem heeft geschreven op 27 maart 2016 om 15:57
Planar kachel 44 D 4 KW 12 V . Wij zijn zeer tevreden. Uitstekende service. Alles vlot en netjes geleverd. De kachel is een echte aanwinst voor onze boot . Prijs /Prestatie eenzame klasse.

Aanrader voor alle boot bezitters . Pia en Bas Buhl