Gastenboek

Lees in ons gastenboek wat klanten over ons zeggen. Wilt u zelf uw ervaring met Veno Heating Systems delen? Laat hieronder een reactie achter.

Plaats een nieuw bericht in Veno Heating Systems Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet getoond.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP adres opgeslagen.
Let op: uw bericht wordt pas getoond na goedkeuring.
24 berichten.
van der Deen van der Deen schreef op 19 mei 2019 om 18:00:
we hebben afgelopen winter zelf de kachel geplaatst en hebben daar goede uitleg over gekregen zodat het niet al te ingewikkeld was om dit zelf te doen en een paar weken terug de kachel lekker op de boot aangehad echt super
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Stephen Wise Stephen Wise uit Over de hele wereld:-) schreef op 18 april 2019 om 19:59:
Enige tijd geleden heeft het team van Veno Heating Systems onze camper op diverse technische punten omgebouwd. Wij zijn onlangs gestart met een wereldreis waarbij we 3 tot 4 jaar in een camper gaan reizen, dit naar de andere kant van de wereld. Voor ons was het belangrijk dat ons voertuig zelfvoorzienend zou worden dmv kachel/boiler/kookstel die op diesel functioneren en zonnepanelen. Het verkrijgen van gas(flessen) is voor een grote reis door diverse landen een probleem. Na enige testen kan ik niet anders zeggen dat Veno het voortreffelijk heeft geïmplementeerd. We werken met een kookplaat van Walles, waterverwarmer van Binar, Boiler Nautic, Kachel 4kw Planar. Tevens hebben ze twee zonnepanelen geplaatst 120W per stuken een compressie koelkast ingebouwd van het merk Cruise Elegance 130L. Alles werkt 100% en dit tegen een goede prijs. Bedankt hiervoor – we zijn er super blij mee! Groet, Lillian, Morgan en Stephen www.worldofwise.nl
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Odylle Odylle uit 's-Hertogenbosch schreef op 5 maart 2019 om 12:48:
Vorige maand een Planer 2D 2kw 12 volt geïnstalleerd. Heel fijne kachel met voldoende kapaciteit en instelbaar van 800 tot 2000 watt. Zelfs minder stroomverbruik dan staat aangegeven. En zuinig in dieselverbruik. Heel goede service van Arjan en zijn vrouw. Heel geduldig om vragen te beantwoorden. Super behulpzaam.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Henk Henk uit Purmerend schreef op 8 februari 2019 om 15:58:
Verleden jaar hebben wij onze eberspacher vervangen voor een Planer hetelucht kachel. Eest waren wij nog wat huiverig of de Planer wel kwaliteit genoeg zou hebben ivm het grote prijsverschil. Na wat inbouw problemen (bij ons zelf) en het advies van de Fam. Bruintjes, echt grote service, werkt alles prima en zijn wij zeer tevreden. Wij hebben gekozen voor een 9D kachelen een PU 27 bedieningspaneel die wel wat tijd kost om alle instellingen onder de knie te krijgen maar daarna werkt alle perfect.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
A van Veen A van Veen uit Scherpenzeel schreef op 22 november 2018 om 21:46:
Sinds augustus in bezit van Planar 44d. Nu het kouder wordt begint de Planar zijn prestaties te tonen. Ik verwarm er nu het tuinhuis mee en als ik ga klussen in de schuur gebruik ik hem daar. Ik heb de kachel ingebouwd in mobiele behuizing en kan zodoende switchen van lokatie. De ruimtes zijn vlot op temperatuur en dan is het goed vertoeven in de gewenste lokatie. Erg blij mee, eenvoudig in te bouwen en simpel te bedienen. Top kachel.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Mits Soeurt Mits Soeurt uit Muiden schreef op 22 november 2018 om 13:19:
Gisteren is er een Planar 44d kachel in mijn boot geplaatst. Vakkundig en vriendelijk ondanks dat de klus uitliep.Monteur Eric(k) gaf niet op voor alles naar behoren was ingebouwd. Compliment.Nu afwachten hoe de kachel zich houd, het begin is veelbelovend.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Dieter Dahlmann Dieter Dahlmann uit Venninghauserstr. 10, 46499 Hamminkeln, Germany schreef op 28 oktober 2018 om 11:08:
Ik ben echt tevreden met de service en vaakkunde van het bedrijv. Ik heb mij jaaren geleden een planar 44 per internet gekocht en wilde het ding self inbouwen. Maar er waren voor mij niet te overwinden opstakels in onze boot. Bijvoorbeld de afwatertank. Mijnheer Bruintjes legte mij zonder dat hij onze boot heft gezien een oplossing uit. Zo worden daan 2016 door de echte kanjer medewerkste Erik de slangen voor de verwarming verlegt. Ik had het echt alleen niet gekunnt. Da ik daan keen tijd meer had ging ik zonder inbouw van de verwarming vandaan. Nu naa een afspraak op korte termijn wordt daan laatste dinsdag met Erik de inbouw met succes afgerond. Ik ben nu echt blij daarmee. Mijn dank gelt bijzonders Erik voor de succesfulle inbouw.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Machteld en Peter Roosendaal Machteld en Peter Roosendaal uit Ruinen schreef op 24 oktober 2018 om 11:23:
Op de beurs in Hardenberg van oktober hebben wij op een plezierige en vakkundige wijze info gekregen over de Planar 2D. Afspraak gemaakt en na een week was de kachel perfect naar onze wensen in onze Peugeot Expert bus ingebouwd. Dankzij de vlotte inbouw konden wij in de herfstvakantie richting Duitsland. Wij hebben veel gemak van de kachel gehad en de genoemde voordelen in de folder (korte opwarmtijden, gemakkelijk te bedienen, laag verbruik, weinig geluid ) zijn terecht vermeld. Kortom een aanrader!!
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
robert e.scholten robert e.scholten uit noordwijk schreef op 6 februari 2018 om 16:08:
De PLANAR 44D werkt inmiddels al 3 jaar tot grote tevredenheid op mijn boot . Ik heb de kachel per ongeluk eens een paar dagen aan laten staan maar hij geeft geen krimp Ook is het apparaat lekker geruisloos .Kortom een prima aankoop ! R.E.Scholten.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Henri van Blerk Henri van Blerk uit Andijk schreef op 1 december 2017 om 18:21:
Hartverwarmende service. Kachel deed het niet goed, uitgebouwd en naar Zwartsluis gereden. Daar werd ik direct geholpen en een paar uur later weer met een werkende kachel huiswaarts en dat kostte dan ... helemaal niks. ?
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Petra & Olaf Oosterman Petra & Olaf Oosterman uit Lelystad schreef op 27 november 2017 om 22:00:
We hebben fam. Bruintjes op de Hiswa in Amsterdam ontmoet. We vertelde hen van ons niet op te lossen kachelprobleem. Reparaties en service hadden tot dan niet veel uitgehaald. We vertelde van het doel waar we onze zeilboot al vanaf de bouw voor inzetten. Arjan en Ria twijfelden geen moment en sponsorden ons een Planar 440. Deze is in het voorjaar van 2017 met heel veel ervaring voor ons ingebouwd. We maken nu gebruik van een heel gebruiksvriendelijk verwarmingssysteem. We zijn Ajen en Ria dankbaar voor hun hartelijkheid. We nodigen hen graag in 2018 uit voor een fijne zeiltocht! Petra en Olaf Oosterman Live Your Dream Foundation
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Kees Krelage Kees Krelage uit Rumpt schreef op 6 juli 2017 om 15:48:
Op 30 Mei 2017 is een Binar 5 Standkachel ingebouwd en alles is volgens offerte prima uitgevoerd. Hij werkt ook prima. Ook andere reparaties zijn zorgvuldig en deskundig uitgevoerd. Kortom VENO Yachting is een bedrijf om aan mee in zee te gaan!!!!
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Wim Stenstra Wim Stenstra uit Oud Beijerland schreef op 7 maart 2017 om 07:52:
De sevice die Dhr.Bruintjes geeft is geweldig!!! Ik kocht in Mei 2016 een kachel (4 d) en ik ben er nu dik tevreden mee. Ik moet zeggen dat Dhr. Bruintjes of de Firma echt achter zijn produkt staat, waar vindt je dat nog? Nou bij Dhr. Bruintjes!!!
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Kevin Rutgers Kevin Rutgers uit Zwolle schreef op 27 februari 2017 om 20:50:
In december een planar 2kw gekocht kan maar 1 ding zeggen wat een top apparaat. werkelijk plug and play. De service van arjan is ook super heb je een vraag of wat dan ook hij staat voor je klaar, altijd vriendelijk. aanrader voor iedereen, wat ik bij iedereen ook doe die een kachel wil hebben. top ga zo door.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Jeroen Oldenhof Jeroen Oldenhof uit Leiderdorp schreef op 11 februari 2017 om 08:10:
Vorig jaar op boot holland de Planar 44d gekocht. De inbouw heb ik zelf gedaan. Super handig dat de aansluitingen en bevestigingsbouten passen in de steun van een eberspacher. De kachel werkt super. Het opstarten duurt iets langer als de concurrenten, maar de prestaties zijn prima. Vooral fijn vind ik de temperatuur regeling. Gewoon de gewenste temperatuur instellen en voortaan bij elke opstart gaat de kachel de ruimte op die temperatuur brengen. Het bevalt zo goed dat we dit kaar bij Veno op Boot-Holland de waterverwarmer gekocht hebben.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Jochen Jochen uit Bielefeld schreef op 7 januari 2017 om 09:39:
Dez. 2016 4 KW gekauft . Gerät ist super *** sehr leise hohe heizleistung. Die isolierten Schläuche sind auch unbedingt einzubauen - kein Wärmeverlust - wie bei herkömmlichen Flexschläuchen . Service von Arjan ist perfekt und schnell . Sehr empfehlenswert *** VIELEN DANK!!! .....die nächste Heizung für Camper kommt auch aus Zwartewater Beste Groetjes Jochen
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Danny van den Doel Danny van den Doel uit Amsterdam schreef op 26 december 2016 om 13:55:
Ik heb de planar 4kw gekocht in november en hem afgelopen week ingebouwd. En ik kan alleen maar zeggen dit is een uitkomst hij is stil de branstof pomp hoor je bijna niet en het display is makkelijk te bedienen. En de familie Bruintjes alleraardigst kom binnen en willen jullie koffie. Kortom een top kachel en topmensen. Groetjes Danny
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Jan Voogt Jan Voogt uit Akkrum schreef op 22 november 2016 om 11:18:
Dit voorjaar (2016) een 4 kw planar in onze doerak 850AK gebouwd. Het inbouwen was niet moeilijk, maar Guus Boonstra (een doerakvriend) heeft me even geholpen met wat elektrische dingetjes. We hebben jaren zonder kachel gevaren, maar deze kachel is toch wel een ware verwennerij. Heel tevreden dus!
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Thomas Wink Thomas Wink uit Amsterdam schreef op 11 oktober 2016 om 08:27:
De 2KW 12 volt geïnstalleerd en ben bij dagelijks gebruik uitermate tevreden over de werking van de kachel. Het installatiepakket was mooi compleet en support van Arjan meer dan goed!
... Wissel deze metabox.
Even wachten...
Evert en Liesbeth van den Brink Evert en Liesbeth van den Brink uit Nijkerk schreef op 7 september 2016 om 15:32:
In juni zelf de Planar 4 kw ingebouwd, is prima verlopen. Getest en in de vakantie 2 keer gebruikt. Heerlijk warm, een aanrader. Arjan, bedankt voor de service en uitleg.
... Wissel deze metabox.
Even wachten...