Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Caravankooktoestel

U wilt de ruimte in uw caravan natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten. Met plezier regelt Veno Heating Systems de inbouw van uw caravankooktoestel. Zelf installeert u ook eenvoudig een inbouwkooktoestel in uw caravan. Om het u gemakkelijk te maken heeft Veno Heating Systems een dieselkookplaat (matzwart of rvs) inclusief installatiepakket.

Benieuwd naar ons aanbod?

Keramisch koken op een inbouwkooktoestel in uw caravan

Een kop soep, warme worstjes, een gebakken ei of een complete maaltijd onderweg? Met één druk op de knop zet u een keramische dieselkookplaat aan het werk. Veno Heating Systems adviseert een caravankooktoestel op diesel met keramisch glas, omdat deze gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. Bovendien is zo’n kooktoestel veilig en goedkoop.

Veilig koken op een caravankooktoestel

Met een inbouwkooktoestel voor uw caravan van Veno Heating Systems kookt u op diesel. Hieronder zetten we de voordelen van koken op diesel op een rij:

  • Geen gas nodig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Heel stil
  • Geen condens
  • Laag stroomverbruik
  • (Voor campers: diesel rechtstreeks uit de tank)

Inbouw en montage van uw caravankooktoestel is heel eenvoudig

Zelf een kooktoestel inbouwen? Natuurlijk krijgt u tips en een handleiding voor het inbouwen van de kookplaat. En als u er toch niet uitkomt, helpt Veno Heating Systems u graag. Of laat u de inbouw van uw caravankooktoestel liever aan de specialist over?

Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel uw producten in de webshop

Plaats de bestelling voor een inbouwkooktoestel voor uw caravan in onze webshop. Bestellingen verzenden we gratis vanaf € 350,-. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze winkel in Zwartsluis, vlak bij Zwolle. Maak hiervoor een afspraak en stuur een e-mail naar info@venoheatingsystems.nl of bel naar 06 25 22 52 82.

Ook interessant:

Standkachel inbouwen camper | Koken op diesel | Verwarming boot inbouwen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring