Nieuw in ons programma de Baltica S. Bekijk het nieuwsbericht met video

Bootkachel

Nooit meer koud aan boord met een goede bootkachel! Met een dieselkachel op uw boot kunt u langer varen, ook als het buiten ijs- en ijskoud is. Zo blijft het vaarseizoen niet beperkt tot de lente en de zomer.  Veno Heating Systems is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor grote en kleine boten of schepen (en ook voor campers, vrachtwagens en personenauto’s).

Benieuwd naar ons aanbod?

Waar u op moet letten bij het kiezen van een bootkachel

U heeft nogal wat keuze als u een bootkachel wilt aanschaffen. Het is daarom goed om u even te verdiepen in wat aandachtspunten, voordat u een bootkachel koopt. Natuurlijk kunt u ook altijd advies op maat vragen aan onze adviseur. Punten van overweging bij de keuze van een bootkachel zijn bijvoorbeeld:

  • Waar gebruikt u de kachel in de boot het meest: in de haven of onderweg?
  • Welke brandstof gebruikt u? Wilt u afhankelijk zijn van walstroom? Of toch liever van diesel die u toch al aan boord hebt?
  • Warmtebehoefte: hoeveel warmte heeft u nodig? Kiest u liever voor stralingswarmte of hetelucht?
  • Wat is het vermogen? Hoe hoog is het rendement?
  • Hoe is het bedieningsgemak?
  • Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?
  • Hoe onderhoudsvriendelijk is de kachel?
  • Is de kachel makkelijk in de boot in te bouwen en te monteren?

Een dieselkachel voor op uw boot

Over het algemeen kiezen schippers graag voor een dieselkachel voor op de boot. Diesel is bijna overal beschikbaar, veilig en goedkoop. Veno Heating Systems levert solide standkachels van het merk Autoterm, voorheen Planar. Dit zijn kachels zonder poespas. Het zijn oerdegelijke dieselkachels voor op de boot. Bovendien zijn deze bootkachels gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en betaalbaar. Wij leveren een dieselkachel voor op de boot van het merk Autoterm plus alle accessoires. Bekijk ons aanbod en bestel direct online.

Een adviseur van Veno Heating Systems helpt u graag met de keuze voor een bootkachel. Ook kan hij of zij u adviseren over het inbouwen van bootkachel. Bedenk dus of u dit zelf wilt doen of wilt overlaten aan de specialist.

Bestel de dieselkachel voor uw boot eenvoudig of neem contact met ons op

Kies de dieselkachel voor op uw boot en profiteer voortaan van fijne temperaturen aan boord. Vanaf € 350,- verzenden we uw aankoop gratis. Wilt u weten wat Veno Heating Systems uit Zwartsluis, nabij Zwolle, voor u kan betekenen op het gebied van een dieselkachel voor uw boot? U bereikt ons telefonisch via 06 25 22 52 82 of stuur een e-mail naar: info@venoheatingsystems.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring